Artikler

Installering af Screwfast Skruepæle - Uretek

27. juni 2024

Direkte fundering eller pælefundering?

I forbindelse med nybyggeri findes der flere forskellige funderingsmetoder, hvor direkte fundering med beton i mange år har været den mest kendte og anvendte. Med tiden er der dog kommet fokus på alternative metoder, idet direkte fundering har visse ulemper, som man i dag er blevet mere opmærksom på.

Se artiklen
Hvorfor synker gulvet

15. maj 2024

Hvorfor synker gulvet?

Et synkende gulv kan være til stor frustration og skabe udfordringer i den daglige brug. Når et gulv synker, er det som regel et symptom på et underliggende problem med bygningens fundering. Derfor er det en god ide at markere og holde øje med, hvor hurtigt problemet udvikler sig. Sørg for at søge råd og vejledning hos en specialist i sætningsskader, så du undgår lappeløsninger, der kun hjælper midlertidigt.

Heldigvis er det ikke besværligt at stabilisere terrændækket, hvis du får den rette eksperthjælp.

Se artiklen

27. maj 2020

Tjek huset for ydre skader

Det er en rigtig god idé, at man i ny og næ tager en lille runde omkring sit hus simpelthen for at tjekke, om der er nogle små fysiske skader.

Ofte vil man faktisk opleve, at der, op til flere steder er at finde små revner i husmuren eller muligvis endda på en af dine vægge. Det kan nemlig sagtens være, at dit hus har fået sætningsskader.

Se online
Injiceringsrør klar

20. maj 2020

Få fundamentet på plads

Det første og vigtigste i store byggeprojekter er fundamentet. Det er det, der gør det muligt at bygge videre. Den nederste del af bygningen er også den vigtigste, for alt andet hviler på den.

Det sker dog, at fundamentet får tæsk af omgivelserne eller vibrationer, og så slår det revner. Det skal ordnes. Allerbedst er det, når fundamentet er etableret godt fra starten, så det holder bedre. Etablering og stabilisering af fundament er forskellen på en sund og klar bygning og byggeplads og det modsatte.

Se online
Fundament stabilisering Færdigt arbejde

13. maj 2020

Du kan redde dit synkende fundament

Når du opdager sådanne skader, skal du straks reagere. Desto længere tid der går uden stabilisering af fundamentet, desto værre kan skaden blive. Du kan med fordel undersøge, hvilke muligheder der er på markedet til at udbedre netop dit synkende fundament.

Den professionelle hjælp, du kan finde, giver dig et bedre overblik over, hvor stor din skade er. Du kan også bruge den professionelle hjælp til at få forklaret, hvilke mulige løsninger der er til din skade, og ikke mindst en vurdering af, hvordan resultatet vil blive.

Se online
Sætningsrevne i murværk

06. maj 2020

Få stabiliseret fundamentet og kom sætningsskaderne til livs

Jordlaget under fundamentet kan skabe alvorlige sætningsskader 

Den underliggende jord under nyt såvel som gammelt byggeri har stor betydning for byggeriets fundament. Er fundamentet bygget på et solidt jordlag, vil det som oftest ikke få betydning for byggeriet, men er jordens bæreevne ikke tilstrækkelig, eller er der store rystelser grundet trafik eller bygningskonstruktion i nærheden, kan det få byggeriet til at synke eller sætte sig. 

Se online
Pæl bores på hjørne af hus hvor tilbygning skal starte

28. april 2020

Fundering med borede pæle – en billig og holdbar løsning

Et godt fundament er alfa og omega for al byggeri   

Når der er tale om nybyggeri, er det altid vigtigt, at byggeriets fundament er i orden. Er det ikke det, og er jorden under fundamentet eventuelt ikke i stand til at bære byggeriets samlede vægt, kan bygningen sætte sig. Det kan give alvorlige sætningsskader på gulv såvel som facade og sokkel. 

Se online
Fundament stabilisering med Uretek

23. april 2020

Professionel udbedring af sætningsskader

Hvis man har et fundament, som er begyndt at synke, eller hvis der dannes revner i husets mure, så er det noget, som skal tages alvorligt.Det kan nemlig være resultatet af en sætningsskade, som kan blive forværret med tiden.

Hvis man oplever at have en sætningsskade på ens bolig, så skal man overveje at få udført en stabilisering af fundamentet.

Se online
Ejerne af Uretek Ivan og Kent

06. juni 2018

20 års jubilæum i Uretek

Uretek har 20 års jubilæum med opgravningsfri stabilisering og fundering af bygninger – og midtvejs kom ScrewFast Skruepælene til.

I 1998 startede Ivan Steffensen Uretek hjemme i privaten ved Børkop mellem Vejle og Fredericia. Han havde fået øje på et finsk vidunderprodukt, som kunne stabilisere jorden under bygninger. Uretek hed produktet. Siden har Ivan Steffensen været synonym med Uretek i Danmark.

Download artikel
Ivan og Kent Steffensen Uretek jubilæum

17. april 2018

To årtier med stadig stærkere fundament

Uretek har 20 års jubilæum med opgravningsfri stabilisering og fundering af bygninger – og midtvejs kom Screwfast-skruepælene til.

Siden 1998 har Ivan Steffensen været synonym med Uretek i Danmark. Og for hvert fundament, han og hans mandskab har stabiliseret under kundernes huse, er Ureteks eget fundament blev styrket yderligere.

– Der er ikke andet på markedet, der ligner Uretek-metoden. Ved at injicere Uretek GeoPlus-materialet ned under fundamentet på en bygning kan vi udligne sætningsskader og bringe huset tilbage i niveau. Og vel at mærke samtidig stabilisere fundamentet varigt, forklarer Ivan Steffensen.

Se hele artiklen fra MefarPosten her.

Se onlineDownload artikel
Ivan og Kent Steffensen Uretek jubilæum 20 år

03. april 2018

Uretek fylder rundt

Uretek har 20 års jubilæum med opgravningsfri stabilisering og fundering af bygninger – og midtvejs kom Screwfast-skruepælene til.

Uretek startede i Børkop i 1998. Ivan Steffensen fandt plads hjemme i privaten til det nye firma og lejede sig til plads til lastbilen.

Virksomheden ekspanderede nøjagtig som Uretek-materialet. Så i 2002 blev omgivelserne i Børkop for små, og Ivan Steffensen flyttede Uretek til Nørre Aaby, hvor han købte bygningerne fra en korn- og foderstofforretning. Masser af plads. Også til sønnen Kent Steffensen, som kom med i januar 2000.

Se hele artiklen fra Vejle Amts Folkeblad her

Se onlineDownload artikel
Uretek 20 års Jubilæum

03. april 2018

Uretek fylder rundt: To årtier med stadig stærkere fundament

Uretek har 20 års jubilæum med opgravningsfri stabilisering og fundering af bygninger – og midtvejs kom Screwfast-skruepælene til.

Der er ikke andet på markedet, der ligner Uretek-metoden. Ved at injicere Uretek GeoPlus-materialet ned under fundamentet på en bygning kan vi udligne sætningsskader og bringe huset tilbage i niveau. Og vel at mærke samtidig stabilisere fundamentet varigt, forklarer Ivan Steffensen.

Da han for 20 år siden blev præsenteret for materialet og metoden af den finske ophavsmand, Timo Lahtinen, kunne han straks se potentialet også på det danske marked. Uretek var allerede på markedet i Sverige, og svenskerne skulle også repræsentere produktet i Danmark. Det gjorde de ikke i tilstrækkeligt omfang, mente Timo Lahtinen og tilbød Ivan Steffensen at blive den danske Mr. Uretek.

Læs hele artiklen fra Fyens.dk her

Se onlineDownload artikel
Ivan og Kent Steffensen Uretek jubilæum

17. marts 2018

To årtier med stærkere fundamenter

Uretek har 20 års jubilæum med opgravningsfri stabilisering og fundering af bygninger.

Det var et tæt parløb med de fremtidige kunder, som Ivan Steffensen i 1998 indledte hjemme i privaten ved Børkop mellem Vejle og Fredericia. Han havde fået øje på et finsk produkt, som kunne stabilisere og sikre fundamenter under bygninger. Uretek hed produktet.

Siden har Ivan Steffensen været synonym med Uretek i Danmark. Og for hvert fundament, han og hans mandskab har stabiliseret under kundernes huse, er Ureteks eget fundament blevet styrket yderligere.

Læs hele artiklen fra Dagens Byggeri her

Se onlineDownload artikel
Iskruning af de første pæle til Containerbyggeri

27. september 2017

32 pæle holder på containerboligerne

14 meter lange skruepæle skal sikre nye containerboliger i Kanalbyen ved Fredericia

Skruepælene ligger klar ved havnen i Fredericia, hvor Container Living bliver en del af den nye Kanalbyen. Ureteks gravemaskine fungerer som en kæmpe skruetrækker som uden vibrationer kan skrue Skruepælene i og efterfølgende skrue dem op!

Muligheden for at skrue pælene op gør at vi kan fjerne det hele uden at efterlade spor. Containerne løftes af fundamenterne, fundamentpælene skrues op, vi fylder hullerne og kan eventuelt lægge en græstot, hvor hver enkelt pæl har stået. Hele konceptet bygger på flytbart byggeri på midlertidig beliggenhed og dermed også en meget høj grad af genbrug.

Se onlineDownload artikel
Installering af ScrewFast Skruepæl på 14 meter

25. august 2017

Skibscontainere fuldt udrustede som moderne små boliger

Skibscontainere fuldt udrustet som moderne små boliger eller erhvervslokaler og solidt funderet på ScrewFast Skruepæle fra Uretek.  

Fundamentet er på plads for både boliger og erhvervslejemål, og de kommer til at stå bedre fast, end hvis de var grundmurede.

Vi har tilladelse til at have bygningerne på stedet i ti år. Hvis der så ikke er behov for dem i Kanalbyen længere, flytter vi til en anden placering siger direktør Brian Gade fra Container Living.

Det er 14 meter lange ScrewFast Skruepæle der tøjrer containerboligerne i Kanalbyen ved Fredericia. Og pælene følger med, hvis bygningerne skal bruges andre steder.

Download artikel
Uretek Montør monterer borehoved ved installering af ScrewFast Skruepæl

10. august 2017

To jyske firmaer går helt ny vej: Bygger boliger uden fundament

To jyske firmaer bygger ungdomsboliger på pæle i stedet for på støbte fundamenter. Det gør projektet mindre miljøbelastende og nemmere, når boligerne om senest ti år skal fjernes igen.

Enhver ejendom skal have et fast, støbt fundament. Det har i Danmark været en lige så stor selvfølgelighed, som at julen ligger i december. Men to jyske firmaer går nye veje: De bygger i stedet på stolper, der bliver boret ned i jorden.

Det handler om de midlertidige ungdomsboliger, som ny lovgivning har åbnet mulighed for. En af teknikkerne er at genanvende containere til formålet, og det er også konceptet i det byggeri, Container Living er i færd med at opføre i Kanalbyen ved Fredericia.

Se onlineDownload artikel
Pilotering med skruepæle

10. august 2017

14 meter lange skruepæle tøjrer containerboliger i Kanalbyen

Beboere i området omkring Fredericias nye bydel, Kanalbyen, går stadig og undrer sig.

Kan der overhovedet bygges boliger på den forurenede grund? Og hvor bliver betonbilerne af? – for bygningerne skal vel have en sokkel at stå på?

Se onlineDownload artikel
Svævebane Haderslev funderet med ScrewFast Skruepæle

10. august 2017

Svævebane på 500 meter på vej til dansk festuge fastgjort med ScrewFast skruepæle fra Uretek

Til august får du mulighed for at svæve over en halv kilometer i Haderslev, når Danmarks længste svævebane åbner.

Haderslev får nu landets længste svævebane, som åbner i forbindelse med Trekantsområdets festuge i slutningen af august.

Svævebanen på mere end 500 meter kommer til at gå fra toppen af siloen på havnen og ned til sandet på Haderslev strand, hvor den er solidt funderet med ScrewFast Skruepæle fra Uretek.

Se onlineDownload artikel
Kanalbyen på Screwfast Skruepæle

09. august 2017

Flytbare boliger på pæle

I stedet for beton er det ScrewFast Skruepæle som tøjrer containerboliger solidt i Kanalbyen ved Fredericia – og de følger med, hvis bygningerne skal bruges andre steder.

Fundamentet består nemlig af galvaniserede pæle, der er skruet 14 meter ned i undergrunden. Bygningerne er nye skibscontainere. Og hele molevitten er beregnet til genbrug. Når eller hvis der ikke længere er behov for boliger eller erhvervslokaler et sted, flytter Container Living dem til en ny placering.

Se onlineDownload artikel
Kanalbyen på pæle fra Uretek

09. august 2017

Containerbyggeri på vej i Fredericia

14 meter lange skruepæle tøjrer containerboliger i Kanalbyen ved Fredericia. Og pælene følger med, hvis bygningerne skal bruges andre steder.

Fundamentet er på plads for både boliger og erhvervslejemål, og de kommer til at stå bedre fast, end hvis de var grundmurede. Vi har tilladelse til at have bygningerne på stedet i ti år. Hvis der så ikke er behov for dem i Kanalbyen længere, flytter vi til en anden placering.

Se onlineDownload artikel
Kontrol af installering af ScrewFast Skruepæl ved montør Peter Isaksen

09. august 2017

Her skrues fundamentet i jorden

Der skal bygges i området omkring Fredericias nye bydel, Kanalbyen. Og ganske utraditionelt består fundamentet af galvaniserede pæle, der er skruet 14 meter ned i undergrunden.

Se onlineDownload artikel
Boardwalk udført for Naturstyrelsen Thy

11. maj 2017

Gangbro sat op på Skruepæle

Natur er smuk men natur forgår.

Så når forårs- og sommergæsterne igen for alvor begynder at færdes i det smukke naturområde Fosdalen ved Jammerbugten i det nordjyske, bliver det på et sikkert fundament af rustfri stålpæle, der er skruet forsvarligt ned i undergrunden. Ovenpå ligger en flunkende ny gangbro, en såkaldt boardwalk, som sikrer komfortabel færdsel på ca. 350 meter af de 900 meter sti gennem Fosdalen.

Download artikel
Installering af pæle fra Uretek fundering

18. april 2017

Nørre Aaby-firma er skarp til fundering

Uretek i Nørre Aaby har specialiseret sig i fundering ved hjælp af screwfast skruepæle, som skrues ned i jorden som kæmpemæssige metalskruer.

Den specialviden har virksomheden netop haft brug for i Nordjylland, hvor Uretek mere præcist har haft æren af at udføre en funderingsopgave i Fosdalen ved Jammerbugten, hvor en 350 meter gangbro skulle funderes.

Se onlineDownload artikel
ScrewFast Skruepæle skrues

22. marts 2017

Solidt forankrede naturoplevelser

Download artikel
BridgeWalking fundament

10. december 2014

Uretek sikrer brovandring

Nørre Aaby-firma sikrer funderingen for Middelfarts kommende turist-magnet.

For knap en måned siden blev første spadestik taget til dét, der skal blive velkomstcentret til gæsterne til Middelfarts kommende turist trækplaster: Bridgewalking (brovandring) på Den Gamle Lillebæltsbro.

 

Se onlineDownload artikel
Pælefundering - ScrewFast Skruepæle til midlertidig MGP telemast

08. maj 2014

MGP-afstemning sat på spidsen

Stemmeafgivningen til Melodi Grand Prix er nu i sikre hænder. En høj mast fra Fyn plantet solidt på Refshaleøen kan håndtere flere millioner sms’er.

Uretek i Nørre Aaby har sikret fundamentet for masten, der skal tage imod seer-stemmerne. Den står solidt forankret i jorden på Refshaleøen. Antennemasten der bliver helt central, når millioner af sms’er sendes afsted mod B&W Hallerne og afgør, hvem der skal triumfere i Det Internationale Melodi Grand Prix 2014 lørdag den 10. maj.

Se onlineDownload artikel
Stålramme til telemast færdigmopnteret og klar til masten

07. maj 2014

Firma fra Nørre Aaby sikrer grand Prix-stemmerne

Millioner af europæere skal på lørdag afgøre, hvem der vinder det europæiske melodi grand prix, og Nørre Aaby-virksomheden Uretek har en afgørende finger med i spillet…

Virksomheden Uretek fra Nørre Aaby har en afgørende finger med i spillet, når millioner af europæere på lørdag skal kåre vinderen i Det Internationale Melodi Grand Prix 2014.

 

Se onlineDownload artikel
Opretning af gulv i Glyptoteket

14. oktober 2013

Styr på Glyptotekets gulv

Tidens tand, millioner af gæster i alle vægtklasser og den omstændighed, at hele herligheden er bygget på gammel søbund. Så skal det næsten gå galt.

Se onlineDownload artikel
Løftning af Vandmoderen ved injicering under terrændækket

11. oktober 2013

Museum sikret mod at synke

Gulvet i Ny Carlsberg Glyptoteket i København er sunket med 22 cm. Nu bliver der sat en stopper for 100 års sætningsskader. Det sker med et specialudviklet materiale, der igen sørger for, at gulvet kan holde til tonstunge statuer…

Tidens tand, millioner af gæster i alle vægtklasser og den omstændighed, at hele herligheden er bygget på gammel søbund. Så skal det næsten gå galt.

 

Download artikel
Boret stålpæl til sommerhus

21. marts 2013

Sommerhus skrues fast på ø med ScrewFast Skruepæle

Se onlineDownload artikel
Sidste 2 meter af skruepæl skrues til endelig topkote

20. marts 2013

Sommerhus skrues fast på ø

175 meter stålpæle sørger for at nyt hus bliver stående solidt på Årø.

Udsigten er forrygende over Årøsund. Og det skal nok blive liggende der, når det bliver færdigt. For det er i bogstavelig forstand skruet fast i øen med 35 lange skruer. I alt 175 meter stålpæle tøjrer det nye 150 kvm store sommerhus til den smukke ø i Lillebælt.

 

Download artikel
Fundament næsten stabilt

08. november 2012

Huset revnede – det gjorde handelen ikke

Parcelhus i Ringsted havde voldsomme sætninger og var usælgeligt – indtil et fynsk firma stabiliserede det med en finsk substans. Fremover vil jeg ikke være nervøs for at tage et hus med sætninger i fundamentet i kommission…

Se onlineDownload artikel
Fundament næsten stabilt

02. november 2012

Huset revnede – det gjorde handelen ikke

Fremover vil jeg ikke være nervøs for at tage et hus med sætninger i fundamentet i kommission. Nu véd jeg, at der er en løsning på problemet. At handelen ikke behøver revne, fordi huset er revnet.

Se onlineDownload artikel
Stabilisering med ScrewFast Skruepæle

20. september 2012

Britiske skruepæle i dansk undergrund

Fynske Uretek sikrede sit eget fundament med funderings-succes fra England

Der er gang i britiske ScrewFast Skruepæle til fundering af bygninger, telthaller, telemaster og en lang række andre projekter på dansk jord. Eller måske rettere: I dansk jord. For den engelske opfindelse skrues adskillige meter i jorden, helt afhængig af forholdene og de jordbundsanalyser, der laves forud for hvert projekt.
Se onlineDownload artikel
Uretek Skruepæl og Trækankre til elmast

30. maj 2012

Fynsk støtte til gigantisk højspændings-projekt

Uretek Fundering på usædvanlig opgave med aflastning når Energinet laver 180 kilometer ny 400 kilovolt ledning op gennem Jylland.

Den fynske specialist i fundering, Uretek Fundering ApS i Nørre Aaby, er i bogstavelig forstand blevet en solid støtte for et gigantisk projekt, som både sikrer mulighed for masser af strøm gennem Jylland og samtidig giver et facelift til landskabet. Det er energiselskabet Energinet, der benytter sig af den fynske støtte i forbindelse med etableringen af en ny 400 kilovolt ledning fra Kassø i Sønderjylland til Tjele i Midtjylland.
Se onlineDownload artikel
Jordankre for Energinet

30. maj 2012

Gigantisk projekt sikrer strøm gennem Jylland

Den fynske specialist i fundering, virksomheden Uretek Fundering ApS i Nørre Aaby, er i bogstavelig forstand blevet en solid støtte for et projekt, som både sikrer mulighed for masser af strøm gennem Jylland og samtidig giver et ansigtsløft til landskabet.

Se onlineDownload artikel
Fundament næsten stabilt

19. februar 2012

Når huset slår revner

Da mine forældres husviser tegn på sætningsskader, overvejer de at kontakte firmaet Uretek, som påstår, de kan redde huset fra at falde sammen, blot ved at stikke nogle lanser i jorden og sprøjte “et eller andet” ned, som skulle stabilisere undergrunden…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

21. oktober 2011

Forbindelse til omverdenen

Telia kommer til Venø. Mandag den 12. september rykkede Telia for alvor ind på Venø, da de – på beboernes opfordring – opførte en ny mobilmast, der skal sikre øboerne en
meget bedre mobildækning. Signalet blev aktiveret fredag den…

Se onlineDownload artikel
Fundament næsten stabilt

13. september 2011

Mobilmasten kom som sendt fra himlen

Venøboerne fik i går et stort ønske opfyldt , da Telia fik sat en 48 meter høj mobilmast på plads og boltet den fast til fundamentet. Kranføreren måtte ofre sin gamle…

Download artikel
Nedskruning af skruepæle i Kastrup Lufthavn

01. juni 2011

Solidt i jorden før kunderne skal i luften

Lufthavnen i Kastrup har udvidet check-in faciliteterne med hjælp fra Uretek i Nørre Aaby

København har udviklet sig til at være Nordeuropas største krydstogthavn, og populariteten som krydstogtdestination vil tilsyneladende igen ende tage. En ny krydstogtkaj i Nordhavnen er så småt på vej og ventes klar til at tage imod skibe fra maj 2013. Men når de mange tusinde passagerer har afsluttet deres søværts oplevelser, skal de flyves hjem. Og når tusindvis af krydstogtpassagerer skal i luften, skal check-in faciliteterne være godt tøjret i jorden.

Se onlineDownload artikel
Fundament næsten stabilt

16. november 2010

Falck atter på fast grund

Sætninger i bygningen hos Falck Teknik i Skovlunde gjorde bl.a. gulvene usikre, men der var hjælp at hente. Sætningsskader kan ikke bare ødelægge en bygning, de kan også have store konsekvenser for arbejdsmiljøet…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

27. april 2010

Det er ikke til at se det

Revner i facaden og synkende gulve er til at se. Årsagen, som er sætninger i fundamentet, ligger af gode grunde skjult. Skaden er imidlertid til at rette op. Det kan gøres næsten uden, at man ser det…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

01. maj 2009

Alternativ fundering

Flere fordele bl.a. fravær af vibrationer og opgravning Der er kommet en ny form for fundering i Danmark, og med den følger klare fordele – f.eks. fraværet af vibrationer og opgravning. Funderingsmetoden kommer fra Uretek, og den kaldes ScrewFast…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

09. marts 2009

Naturkræfternes virke skaffer arbejde

Jordskælv på 4,7 rystede Danmark tirsdag den 16. december – og det kan have medført flere sætningsskader i fundamenter og murværk på de danske bygninger. Uretek, der lever af at stabilisere gulve og fundamenter…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

23. december 2008

Naturkræfter giver byggeriet arbejde

Jordskælvet den 16. december kan have medført flere sætningsskader i fundamenter og murværk på de danske bygninger. Firmaet Uretek, der lever af et stabilisere gulve og fundamenter, har som det meste af Danmark oplevet rystelserne fra jordskælvet.

Download artikel
Fundament næsten stabilt

19. december 2008

Jordskælv kan skaffe arbejde

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jordskælvet, der den 16. december var en ubehagelig overraskelse i det østlige Danmark, kan give mere arbejde til virksomheder som Uretek.

Download artikel
Ejerne Ivan og Kent

24. oktober 2008

Fundament-familie har fået et ekstra fundament

De afholder sig fra saltomortaler med skrue. Men et fundament med skruer er de klar til. Far og søn, Ivan og Kent Steffensen, som er folkene bag Uretek ApS i Nørre Aaby på Fyn, har fået sig et ekstra fundament at stå på. Og det ekstra fundament er skruet på plads. Tilmed væsentligt hurtigere, end det er normalt for et fundament. Det hedder ScrewFast.

Se onlineDownload artikel
Fundament næsten stabilt

08. oktober 2008

Gazelle for femte gang

Mere hæder til Uretek i Nørre Aaby. Nørre Aaby-virksomheden Uretek, der lever af at stabilisere gulve og fundamenter, triumferer igen i år. De er for femte gang i træk blevet kåret til gazellevirksomhed, og den bedrift er der ikke mange, der har gjort efter…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

06. oktober 2008

Femdobbelt gazelle

Virksomheden Uretek, der stabiliserer gulve og fundamenter, er for femte gang i træk blevet kåret til gazellevirksomhed. Dagbladet Børsen kårer hvert år en række virksomheder som ‘gazeller’ – hvilket vil sige, at man er ‘hurtigløber’ forstået på…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

01. oktober 2008

Femdobbelt triumf

Uretek på Tværvejen, der lever af at stabilisere gulve og fundamenter, hviler selv på et solidt fundament i topform. Firmaet triumferer nemlig igen i år i dagbladet Børsens gazelleliste. For femte gang i træk, har Uretek præsteret at blive kåret til gazelle…

Download artikel
Pæl i asfalt

24. august 2008

Ambitiøs gazelle fejrer jubilæum med ny opfindelse

Uretek – der lever af at stabilisere gulve og fundamenter – er for femte gang i træk blevet kåret til gazellevirksomhed. Den unge virksomhed hviler dog på ingen måde på laurbærrene. Kun 1 % af de ca. 11.000 deltagere i gazellekonkurrencens 14 år…

Se onlineDownload artikel
Fundament næsten stabilt

23. april 2008

Løftet gulve i ti år

I år er det ti år siden, at Ivan Steffensen sammen med sønnen Kent i virksomheden Uretek, har løftet og stabiliseret gulve og fundamenter i det ganske land. –Vi er stolte over vores egne præstationer, men det betyder ikke, at vi nu vil hvile på…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

15. april 2008

Kloge hoveder til fynske firmaer

Små fynske virksomheder er endelig begyndt at ansætte akademikere. Fyns store problem har i mange år været, at for få af de ansatte er højtuddannede. Men nu er de små fynske virksomheder endelig ved at gøre noget ved det.

Se onlineDownload artikel
Energinet og Uretek på job

29. oktober 2007

Specialfirma er kåret som gulv-gazelle for fjerde gang

Den fynske virksomhed Uretek er for fjerde gang i træk blevet kåret som gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen. Det er en bedrift af de sjældne. Under 2 pct. af de i alt 9.600 virksomheder som er kåret til gazellevirksomheder gennem 13 år har…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

19. oktober 2007

Firdobbelt gazelle

Den fynske gulv- og fundament-stabilisator Uretek har bevæget sig ind i den eksklusive kreds af virksomheder, der fire eller flere gange i træk er kåret som gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen. Det er der kun to procent af de næsten…

Download artikel

18. oktober 2007

Hjælpen presser sig på nedefra

Det kan være et omfattende arbejde at rette op på fundamenter og gulve, der er sunket og har fået det, man kalder sætningsskader. Hvis man da ikke lige henvender sig til den Nørre Aaby-virksomhed, Uretek, der har specialiseret sig i at stabilisere…

Download artikel
Fundament næsten stabilt

10. oktober 2007

Uretek til tops

Uretek fra Nørre Aaby tilhører nu de to procent af virksomheder herhjemme, der fire eller flere gange i træk er blevet kåret som gazellevirksomhed af dagbladet Børsen. Sidste år havde indehaverne af Uretek, Ivan og Kent Steffensen, ofte de store…

Download artikel

09. oktober 2007

Alle gode gange fire

Sidste år kunne det læses i disse linier, at firmaet Uretek for tredie gang var blevet kåret som “Gazelle-virksomhed” af dagbladet Børsen. Nu har de minsandten gjort det igen og er netop blevet kåret for fjerde gang…

Download artikel
Rørfyldning

01. august 2007

Uretek hæver niveauet

En lille virksomhed med base i Nørre Åby har fået stor succes med at stabilisere gulve og fundamenter efter en i Danmark forholdsvis ny metode. For enden af Tværvejen ikke langt fra Nørre Åby og klods op ad motorvejen ligger virksomheden…

Download artikel
Ejerne af Uretek Ivan og Kent

02. februar 2007

De springer det destruktive over

Det er en slet skjult hemmelighed, at der er fuld gang i byggeriet i Danmark. Det er heller ingen hemmelighed, at det ind imellem kan gå for stærkt. Så kaldes resultatet “byggesjusk”, og så springer gazellen i Nørre Aaby. Tre gange er virksomheden Uretek kåret som gazellevirksomhed. Og familiefirmaet har skabt sig et solidt fundament, fordi andre har revner i fundamentet.

Se onlineDownload artikel
Uretek på motorvejen

17. oktober 2006

Gazelle løfter huse på plads

Gazelle løfter huse på plads
Byggesjusk skaber travlhed hos den fynske virksomhed Uretek, der kører rundt i hele landet med sine lastbiler for at rette op på sætningsskader og løfte sunkne gulve. Det lille familieejede firma blev for nylig udnævnt til gazellevirksomhed for tredje gang…

Download artikel
Gulvstabilisering i boligblok

02. oktober 2006

Gazelle-virksomhed for tredje år i træk

Gazelle-virksomhed for tredje år i træk
Først var det et enmandsfirma, så blev de to. For fire år siden flyttede firmaet til Nørre Aaby, og de seneste tre år er Uretek på Tværvejen blevet kåret som gazelle-virksomhed. I det hurtigtvoksende firma er der nu ni ansatte med far og søn…

Download artikel
Har du spørgsmål?

Udfyld formularen eller ring på 70 20 33 01.
Læs persondatapolitik.

Har du spørgsmål (lille)

Sektion