Hvad er et skruefundament?

Skruefundamenter bruges som fundering ved tilbygninger, nybyggeri og andre konstruktioner, og er etSkruefundament - Uretek mindre klimabelastende alternativ til betonfundering. Et skruefundament kan installeres meget dybt, og sikrer dig fuld stabilitet, så du undgår sætningsskader – også ved meget bløde jordbundsforhold. De store stålskruer installeres direkte i jorden, og kan installeres i dybder helt op til 20-30 meter. De øverste meter galvaniseres for at modvirke nedbrydning.

I Uretek installerer vi kun skruefundamenter med ScrewFast Skruepæle®. Pælene specialdesignes ud fra viden om jordbundsforholdene og lasten, som skruefundamentet skal bære. Det sikrer dig et professionelt og stabilt resultat. ScrewFast Skruepæle® giver generelt stor fleksibilitet, da de kan bruges på steder, der er svært tilgængelige, fx på skrænter, i skoven eller på stranden. Metoden sikrer en høj bæreevne og giver desuden en CO2-besparelse på 75% sammenlignet med et betonfundament.

Metoden er helt vibrationsfri, og dermed undgår du følgeskader på omkringliggende bygninger og omfattende reetablering. Et skruefundament er desuden genanvendeligt, da pælene kan skrues op igen. Derfor er skruepæle også velegnede til midlertidige konstruktioner.

Skruefundamenterne ScrewFast Skruepæle® fremstilles i henhold til Eurocode 3 & EN-1090-2 og installeres i henhold til Eurocode 7.

Skruefundament uden vibrationer

Ved piloteringen skruer vi pælene i, frem for at ramme eller slå dem i. Derfor opstår der ikke skadelige vibrationer og følgevirkninger, som kan være tilfældet med rammede pæle. Det gør vores skruefundamenter velegnede til pilotering i tæt bebyggelse, hvor vibrationer kan medføre skader på nabobygninger. Derudover kræver vores jordskruer minimal opgravning, og det giver færre omkostninger i forbindelse med reetablering.

ScrewFast Skruepæle® kan både anvendes til pilotering af helt nye fundamenter og efterfundering af sætningsramte bygninger – selv på svært tilgængelige områder, hvor man skal ind i en baghave, arbejde i en kælder eller under et udhæng. Skal det være enkelt, hurtigt og vibrationsfrit, kan du derfor trygt vælge ScrewFast Skruepæle® til etablering af fundamenter.

Pilotering af eksisterende fundamenter

Når vi piloterer eksisterende bygninger, installerer vi ScrewFast Skruepæle® i jorden langs bygningens fundament. Vi fastgør toppen af hver piloteringspæl til fundamentet ved hjælp af stålkonsoller. Efter vi har placeret armeringsstål omkring konsol eller skruepæl, støber vi med beton. Samlingen af skruepæl, konsol, armeringsstål og beton til bygningens fundament befinder sig under terrænniveau, og da det hele dækkes med jord, inden vi forlader stedet, vil det efter endt arbejde knapt være synligt.

Hvad er prisen på et skruefundament?

Prisen for et skruefundament afhænger af opgavens omfang. Vi installerer skruepæle til mindre tilbygninger såvel som som større industrielle projekter, og prisen varierer afhængig af last, jordbundsforhold osv. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale, hvis du har spørgsmål til pris. Som regel vil vi aftale en besigtigelse på adressen for at undersøge forholdene og udarbejde et konkret tilbud.

Få et tilbud på skruefundament >>

Vælg det rette skruefundament

Hos Uretek er vi omhyggelige med at designe en løsning, der passer præcis til dit projekt. Vi ved, at der kan opstå udfordringer og overraskelser i arbejdet med pilotering, og derfor er vi grundige i vores analysearbejde, så du kan være sikker på at få et godt resultat.

Har du har brug for pilotering til at sikre dine konstruktioner, så kan vi naturligvis bidrage med professionel rådgivning, så du får det skruefundament, der matcher behovet. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har stor faglig viden, der sikrer dig det bedste resultat, uanset projektets størrelse.

Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Klik her for at se eksempler på pilotering af eksisterende fundament.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion