Skruefundament

Uanset om du skal have opsat et fundament i forbindelse med en tilbygning, eller der er tale om nybyggeri, så kan du med fordel gøre brug af ScrewFast Skruepæle® for et godt og holdbart skruefundament. Ved at gøre brug af ScrewFast Skruepæle® i forbindelse med et skruefundament er du sikret vibrationsfri fundering, og dermed undgås følgeskader på omkringliggende bygninger og omfattende reetablering. En anden fordel ved skruefundament til pilotering, herunder pælefundering, er, at det nemt kan skrues op og genanvendes, og et skruefundament er derfor særdeles velegnet til midlertidige konstruktioner. Brugen af jordskruer giver generelt stor fleksibilitet, idet de også kan bruges på steder, der er svært tilgængelige, såsom på skrænter, i skoven eller på stranden. Gør du brug af jordskruer såsom ScrewFast Skruepæle®, får du et stærkt, holdbart og miljøvenligt skruefundament, og jordskruer er derfor et særdeles godt alternativ til et støbt fundament.

Skruefundamenterne ScrewFast Skruepæle® er et patenteret system til pilotering, der er gældende i Europa. ScrewFast Skruepæle® fremstilles i henhold til Eurocode 3 & EN-1090-2 og installeres i henhold til Eurocode 7.

Installering af skruefundament

ScrewFast Skruepæle® er skruefundamenter, der er udformet som store jordskruer, som installeres direkte i jorden med entreprenørmaskiner. Ethvert skruefundament vil blive samlet i sektioner af flere jordskruer på op til to meter, og hver sektion fastgøres til hinanden med kraftige stålbolte – ét skruefundament med ScrewFast Skruepæle® kan blive op til 20 meter lang. De øverste meter af et skruefundament er altid galvaniserede for at modvirke korrosion.

Hver enkel ScrewFast Skruepæl® er designet med en viden om dels jordbundsforhold og bæredygtig jord, som pælene skal placeres ned i, og dels ud fra viden om den last, der skal piloteres.

Skruefundament uden vibrationer

Fordi vi ved, piloteringen skruer pælene i frem for at ramme eller slå dem i, opstår der ikke skadelige vibrationer og følgevirkninger, som det kan være tilfældet med rammede pæle. Dette gør vores skruefundamenter velegnede til pilotering i tæt bebyggelse, hvor vibrationer vil kunne medføre skader på nabobygningerne. Desuden medfører brugen af jordskruer minimal opgravning, som betyder færre omkostninger forbundet med reetablering.

ScrewFast Skruepæle® kan både anvendes til pilotering af helt nye fundamenter og fundering af sætningsskadede bygninger – og det selv på svært tilgængelige områder, hvor man skal ind i en baghave, arbejde i en kælder eller under et udhæng. Skal det være enkelt, hurtigt og vibrationsfrit, så kan du med fordel vælge ScrewFast Skruepæle® til etablering af fundamenter.

Pilotering af eksisterende fundamenter

Når vi piloterer eksisterende bygninger, installerer vi ScrewFast Skruepæle® i jorden langs bygningens fundament. Vi fastgør toppen af hver piloteringspæl til fundamentet ved hjælp af stålkonsoller. Efter vi har placeret armeringsstål omkring konsol eller skruepæl, støber vi med beton. Samlingen af skruepæl, konsol, armeringsstål og beton til bygningens fundament befinder sig under terrænniveau, og da det hele dækkes med jord, inden vi forlader stedet, vil det efter endt arbejde knapt være synligt.

Det varierer fra job til job, hvor lang tid det tager at udføre piloteringen med ScrewFast Skruepæle®, da det afhænger af arbejdets omfang. Forventninger til opgave og proces afklares ved en indledende besigtigelse og efterfølgende arbejde med tilbuddet. Prisen på skruefundament vil ligeledes variere fra opgave til opgave. Kontakt os gerne, hvis du ønsker en pris på skruefundamenter til dit fundament.

Vælg det rette skruefundament

Hos Uretek er vi med til at sikre dit fundament ved at udvælge de rigtige skruefundamenter. Vi ved, at der kan opstå udfordringer og overraskelser i arbejdet med pilotering, og derfor er vi grundige i vores analysearbejde, så du kan være sikker på at få et godt resultat.

Har du har brug for pilotering til at sikre dine konstruktioner, så kan vi bidrage med professionel rådgivning, så du får de skruefundamenter, der er bedst egnede til netop dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har derfor opbygget stor viden om rammeforhold, hvilket vil sikre dig de bedste resultater i ethvert byggeprojekt.

Dette er en garanti, du får med, hvis du vælger et samarbejde med os fra Uretek. Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Klik her for at se eksempler på pilotering af eksisterende fundament.

Vi udfører

Skruefundament til tilbygning eller nybyggeri? Kontakt en af vores eksperter på området!

Ivan O. Nielsen - Projektleder - Uretek

Ivan O. Nielsen

Projektleder / Byg. Ingeniør


Tlf.: +45 7020 3301

Mail: ion@uretek.dk

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder – eller ring på tlf. 70 20 33 01

Har du spørgsmål

Sektion