Reparation af sætningsskader – Skadesundersøgelse


Når du kontakter os om reparation af sætningsskader, tager vi os god tid til at tale med dig om, hvordan vi sikrer permanent udbedring. En besigtigelse af skaden er altid første skridt. Vores teknikere foretager besigtigelser i hele landet, både hos private og virksomheder, og du skal være til stede på adressen, når vi udfører den. Pris for besigtigelsen er kr. 2.000 + moms.

Spørg en ekspert – helt uforpligtende >>

Når vi vurderer skaden, vil vi:

  • registrere og anføre skaderne på en plantegning
  • fotografere skaderne
  • måle niveauer på den skadede bygningsdel
  • undersøge byggehistorik i kommunens byggesagsarkiv

Ønsker du et tilbud på reparation af sætningsskader, er det nødvendigt at udføre en jordbundsundersøgelse i tillæg til ovenstående. Kontakt os for pris.

Jordbundsundersøgelsen giver indsigt i jordbundsforholdene via en geoteknisk rapport. Den indsigt bruger vi til at vælge den bedste metode til reparation af sætningsskade, pris for stabiliseringsarbejdet osv. Først når vi ved, hvilken stabiliseringsmetode, der skal til for at stoppe sætningsskaden kan vi udarbejde et tilbud til dig.

Sætningsskader – Pris og beregning

Vi bliver ofte spurgt, hvad det koster at udbedre en sætningsskade. Der er desværre ikke et hurtigt svar på det spørgsmål. I stedet for at lappe dine sætningsrevner, finder vi nemlig årsagen til skaden og stopper den med stabilisering. Omfanget af stabilisering varierer fra opgave til opgave, og det påvirker den endelige pris.

Prisen afhænger blandt andet af:

  • hvor mange meter/kvadratmeter, der skal stabiliseres
  • hvor langt der er ned til bæredygtige jordlag
  • hvilke jordtyper, der er årsag til sætningen
  • arbejds- og adgangsforholdene

Når vi har foretaget den indledende besigtigelse og de nødvendige jordbundsundersøgelser, har vi mulighed for at udarbejde en pris på reparation af sætningsskaden. 

Spørg en ekspert – helt uforpligtende >>Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion