Vurdering og reparation af sætningsskader


Når du kontakter os om en sætningsskade, tager vi os god tid til at tale med dig om, hvordan vi sikrer permanent udbedring. En skadesundersøgelse er altid første skridt. Vores teknikere foretager besigtigelser i hele landet, både hos private og virksomheder, og du skal være til stede på adressen, når vi udfører den.
Pris for undersøgelsen er kr. 2.000 + moms.

Spørg en ekspert – helt uforpligtende >>

Når vi vurderer skaden, vil vi:

  • registrere og anføre skaderne på en plantegning
  • fotografere skaderne
  • måle niveauer på den skadede bygningsdel
  • undersøge byggehistorik i kommunens byggesagsarkiv

Ønsker du et tilbud på reparation af sætningsskade, er det nødvendigt at udføre en jordbundsundersøgelse i tillæg til ovenstående. Kontakt os for pris.

Vi vil ofte aftale tidspunkt for jordbundsundersøgelsen forud for besigtigelsen. Jordbundsundersøgelsen giver indsigt i jordbundsforholdene via en geoteknisk rapport. På den måde kan vi hurtigt vurdere, hvilken stabiliseringsmetode, der skal til for at stoppe sætningsskaden, og på den baggrund udarbejde et tilbud.

Hvad koster det at reparere en sætningsskade?

Vi bliver ofte spurgt, hvad det koster at udbedre en sætningsskade. Der er desværre ikke et hurtigt svar på dette spørgsmål. I stedet for at lappe dine sætningsrevner, finder vi nemlig årsagen til skaden og stopper den med stabilisering. Omfanget af stabilisering varierer fra opgave til opgave, og det påvirker den endelige pris.

Prisen afhænger blandt andet af:

  • hvor mange meter/kvadratmeter, der skal stabiliseres
  • hvor langt der er ned til bæredygtige jordlag
  • hvilke jordtyper, der er årsag til sætningen
  • arbejds- og adgangsforholdene

Når vi har foretaget den indledende undersøgelse og de nødvendige jordbundsundersøgelser, har vi mulighed for at udarbejde et konkret tilbud på reparation af sætningsskaden. 

Spørg en ekspert – helt uforpligtende >>Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion