Stabilisering af fundament

Har du et fundament, der synker, eller er der en revne i din mur eller væg? Så er der måske tale om en sætningsskade. Der kan være flere årsager til en sætningsskade, og i nogle tilfælde hænger det sammen med, at jordlag under bygningen er sunket sammen.

Vores stabiliseringsmetoder kan anvendes i alle sammenhænge, hvor der er sætningsskader og behov for et mere stabilt fundament. Før vi går i gang med reparation af sætningsskader, sørger vi altid for, at skaderne undersøges grundigt, så de kan stoppes permanent.

Hvad er prisen for stabilisering af fundament?

Pris for stabilisering af fundament afhænger af en række faktorer, herunder den valgte metode. Fremgangsmåden for stabilisering bestemmes bl.a. ved analyse af jordbundens kvalitet, og hvor langt der er ned til bæredygtige lag. En grundig skadesundersøgelse koster 2.500 kr. (inkl. moms) + omkostninger til jordbundsundersøgelse, som er en forudsætning for stabilisering af fundament. Pris for selve stabiliseringen afhænger af resultaterne af jordbundsundersøgelsen og de øvrige forhold omkring skaden.

Kontakt os for prisoverslag >>

Vi hjælper både private og virksomheder med stabilisering af fundament. Vi garanterer et færdigt resultat, som vil stå skarpt og holdbart. Vores metoder er udviklet til at kunne løse alle sætningsproblemer – store som små – og derfor kan vi også hjælpe dig, uanset om du ønsker stabilisering af hus, tilbygning, industrigulv eller lignende. 

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os for en snak om pris eller yderligere information.

Undgå understøbning med Uretek Metoden®

Uretek GeoPlus® blander sig med og ekspanderer i jorden. Derved komprimeres de omkringliggende jordlag med fundamentet som modvægt, og eventuelle hulrum i jorden fyldes ud. Resultatet er, at jorden under fundamentet bliver en hård, stabil masse, der fremover kan bære bygningens vægt. Uretek GeoPlus® opnår en varig trykfasthed på op til 1.000 t/m2 – og vejer kun 1/10 af beton.

Vi skal kun bruge et lille arbejdsområde (rør til injicering på 12 mm), og derfor undgår du med Uretek Metoden® opgravning af f.eks. din have og din indkørsel, og du kan benytte bygningen, som du plejer, mens vi arbejder. Dvs. at du undgår omkostninger forbundet med reetablering, leje af en anden bygning og evt. stop af produktion.

Stabilisering med ScrewFast Skruepæle®

Ud over Uretek Metoden® kan vi tilbyde stabilisering af fundament med ScrewFast Skruepæle® af stål. Som navnet afslører, er pælene udformede som store skruer vi installerer i jorden med entreprenørmaskiner. Hver skruepæl samles af sektioner på op til to meter, og sektionerne fastgøres til hinanden med stålbolte. De sidste meter af en skruepæl er altid galvaniserede for at modvirke korrosion (tæring).

Fordi vi skruer pælene i frem for at ramme/slå dem i, opstår der ikke skadelige vibrationer og følgevirkninger, og det gør vores skruepæle velegnede til stabilisering og udbedring af sætningsskade i tæt bebyggelse. Desuden medfører metoden kun en lav grad af opgravning, og det betyder færre omkostninger forbundet med reetablering.

Skruepæle kan også anvendes til at etablere helt nye fundamenter – og det selv på svært tilgængelige områder. F.eks. kan vi med skruepæle let skabe et plant fundament på en skråning eller etablere et midlertidigt fundament, der hurtigt kan tages op og genanvendes et andet sted.


Læs mere om stabilisering med skruepæle her.

Klik her for at se nogle eksempler på stabilisering af fundament.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion