Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/www.uretek.dk/www/wp-content/themes/onlineplus-framework/core/functions.php on line 790
class="page-template-default page page-id-2607 page-child parent-pageid-278 unknown">

Sådan testes ScrewFast Skruepæle®

Når ScrewFast skruepælene® er installeret og godkendt af montørerne og projektlederen, er det muligt at teste pælenes bæreevne. Vi tester typisk med en belastning på op til 200% af den ønskede bæreevne.

Belastningsforsøgets formål er at eftervise bæreevne ved tryk eller trækbelastning af en ScrewFast Skruepæl® hvor trykket overføres til testpælen via hydraulikstation og donkraften.

Udførelse af testen

Vores testopstilling er udført så kraften fra donkraften overføres til pælen direkte. Modholdet opnås gennem HE200A profil, som er fastgjort til to pæle. Vi påfører trykket i intervaller af 25 %, startende med 25 % af den oplyste last på pælen, derefter aflastes pælen igen. Vi tester pælen op til 2,0 gange den projekterede bæreevne og eventuelle bevægelser i pælen under tryk registrerer vi og beskriver i et skema.

Trykket for hvert enkelt interval holder vi normalt i op til 30 minutter og aflæses for hvert femte minut.

Bevægelse i pælen måler vi via digital indikator (primær måleudstyr). Ved aflæsningen kontrollerer vi om det konstante tryk på pælen resulterer i vedvarende sætning eller om sætningen stopper/bliver ubetydelig.

Alle data samles i en rapport som bliver udfærdiget i henhold til Eurocode 7.

Læs mere om fordele ved ScrewFast Skruepæle på vores FAQ-side med nyttige informationer og viden omkring skruepæle.

FAQ

Vil du vide mere om test? Så kontakt en af vores dygtige medarbejdere!

Ivan O. Nielsen - Projektleder - Uretek

Ivan O. Nielsen

Projektleder / Byg. Ingeniør


Tlf.: +45 7020 3301

Skriv e-mail

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion