Stabilisering af vej

Veje, busholdepladser, landingsbaner og andre dele af vores infrastruktur skal vedligeholdes – og det giver ofte forstyrrende vejarbejde og afspærringer. Én årsag til behovet for vedligeholdelse er sætningsskader, som kan skyldes mange ting.

Med Uretek Metoden® kan vi imidlertid mindske forstyrrelser ved udbedring af sætningsskader: vi stabiliserer/løfter sunkne dele af veje, landingsbaner, samlinger mellem vej og bro osv. uden opgravning, mere hensynsfuldt og hurtigere end nogen anden metode.

“I er sgu dygtige til det i gør!”

Pedersen, Vejdirektoratet Skanderborg

Uretek Metoden® er baseret på et tokomponent materiale, der hedder Uretek GeoPlus®, som via rør på 12 mm bliver injiceret ned under den flade, der skal stabiliseres. Uretek GeoPlus® blander sig øjeblikkeligt med jorden, samtidig med at der sker en kraftig ekspansion – og dermed udfyldes alle hulrum under fladen.

Som følge af en ekspansionskraft på op til 1.000 t/m2 kan vi ofte både stabilisere og løfte en given flade (ofte tilbage til oprindeligt niveau). Såfremt vi efter aftale løfter på fladen, overvåger vi processen med nivelleringslasere. Uretek GeoPlus®færdigekspanderer hurtigt i jorden, hvorved vi opnår en bæreevne i materialet, der er på højde med ekspansionskraften (på op til 1.000 t/m2).

Ved hjælp af Uretek Metoden® og vores mobile anlæg, er vi i stand til at udføre omfattende renoverings- og stabiliseringsarbejde hele året – og vi udfører arbejdet på kort tid. Vi sparer bl.a. tid ved, at der efter vores arbejde ikke skal lægges ny belægning osv.

Få trafikken til at køre bedre med stabilisering af vejen

Veje er svære at vedligeholde, og derfor kan Uretek Metoden® være til gavn for mange områder i Danmark. Vores metode gør det muligt for os at stabilisere veje hele året rundt, da vejene har brug for en kærlig hånd regelmæssigt.
Vores mission er at gøre hverdagen lettere for en masse mennesker, og dermed kommer vores store arbejde inden for stabilisering af veje.
Har du derfor oplevet steder, hvor vejene godt kunne bruge lidt hjælp fra Uretek, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores arbejde.

Klik her og se nogle af vores udførte projekter under “Referencer”.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion