Stabilisering af vej

Veje, busholdepladser, landingsbaner og andre dele af vores infrastruktur skal vedligeholdes – og det giver ofte forstyrrende vejarbejde og afspærringer. Én årsag til behovet for vedligeholdelse er sætningsskader, som kan skyldes mange ting.

Med Uretek Metoden® kan vi imidlertid mindske forstyrrelser ved udbedring af sætningsskader: vi stabiliserer/løfter sunkne dele af veje, landingsbaner, samlinger mellem vej og bro osv. uden opgravning, mere hensynsfuldt og hurtigere end nogen anden metode.

“I er sgu dygtige til det i gør!”

Pedersen, Vejdirektoratet Skanderborg

Uretek Metoden® er baseret på et tokomponent materiale, der hedder Uretek GeoPlus®, som vi via rør på 12 mm injicerer ned under den flade, der skal stabiliseres.Uretek GeoPlus® blander sig øjeblikkeligt med jorden, samtidig med der sker en kraftig ekspansion – og dermed udfyldes alle hulrum under fladen.

Som følge af en ekspansionskraft på op til 1.000 t/m2 kan vi ofte både stabilisere og løfte en given flade (ofte tilbage til oprindeligt niveau). Såfremt vi efter aftale løfter på fladen, overvåger vi processen med nivelleringslasere. Uretek GeoPlus®færdigekspanderer hurtigt i jorden, hvorved vi opnår en bæreevne i materialet, der er på højde med ekspansionskraften (på op til 1.000 t/m2).

Vi er med Uretek Metoden® og vores mobile anlæg i stand til at udføre omfattende renoverings- og stabiliseringsarbejde hele året, og vi udfører arbejdet på kort tid – vi sparer bl.a. tid ved, at der efter vores arbejde ikke skal lægges ny belægning osv.

Klik her og se nogle af vores udførte projekter under “Referencer”.

Vi udfører

Synker vejen eller udvendige køreflader? Så kontakt en af vores dygtige medarbejdere!

Benny Bæk

Projektleder


benny@uretek.dk

Tlf.: +45 7020 3301

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder - eller ring på tlf. 70 20 33 01

Please leave this field empty.