Reparation af betongulv

Et ujævnt betongulv med ødelagte fuger kan være til stor ulempe – særligt i virksomheder, hvor der køres med palleløftere, trucks osv. For at løse gentagne problemer med vippende gulve, kræver det som regel en stabilisering af underlaget. Reparation af betongulv behøver dog ikke være besværligt; Uretek Metoden® er en meget effektiv stabiliseringsløsning, som hverken kræver opgravning eller støbning af nyt gulv.

Sådan repareres betongulvet

Først undersøger vi problemet og identificerer årsagen til det ujævne betongulv og ødelagte fuger. Som regel er der tale om utilstrækkelig fundering, som får betonpladerne til at vippe. Herefter udføres selve reparationen, som sker ved at efterfundere underlaget og forstærke bæreevnen. Vi borer små huller i underlaget og indfører Uretek Geoplus® – et kraftigt ekspanderende materiale, der skaber den nødvendige stabilitet under betongulvet.

Vores erfarne team arbejder med omhu for at sikre, at hvert trin udføres præcist. Vi justerer, hæver og retter, indtil gulvet er helt lige. Efter opretning af gulv kan der fuges om nødvendigt (Uretek udfører ikke fugning).

Ingen driftsforstyrrelser ved reparation af industrigulve

Uretek Metoden® er ideel, hvis du vil undgå opbrydning af betongulvet og eventuelle driftsforstyrrelser ved reparation af industrigulve i en produktionshal. Der er ingen skadelige vibrationer i forbindelse med fremgangsmåden, og da stabiliseringsmaterialet hærder øjeblikkeligt, kan gulvet tages i brug med det samme. Vi efterlader stedet i pæn og ryddelig stand, og selv ved de mest besværlige adgangsforhold kan vi udføre stabiliseringsarbejdet nøjagtigt og effektivt.

Årsag til vippende betongulve

Mange forsøger at lappe ødelagte fuger, når betongulvet revner eller vipper. Men problemet vil som regel vende tilbage, hvis der ikke tages hånd om den egentlige årsag. Ved tilbagevendende problemer med ødelagte fuger, vil der ofte være tale om sætningsskader. Det kan skyldes, at jorden under betongulvet ikke er tilstrækkelig komprimeret. Sådanne sætningsskader kan få betonpladerne til at vippe, hvilket ødelægger fugerne. Ved reparation af betongulv, er det derfor vigtigt at stabilisere underlaget, før man fuger, da problemet ellers vil vende tilbage.

Hvad er prisen på opretning af betongulv?

Pris for opretning af betongulv afhænger af opgavens omfang. Vi håndterer større industrielle projekter såvel som mindre reparationer, og du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale, hvis du har spørgsmål til pris. Som regel vil vi aftale en besigtigelse på adressen for at undersøge forholdene og udarbejde et konkret tilbud.

Få et tilbud >> 

Uretek kan reparere dit betongulv

Er du I tvivl, om dit betongulv står til at redde? Hos Uretek er ingen opgave er for stor eller lille, og vi går altid til opgaven med et smil.

Har du et betongulv, som trænger til renovering, eller har du blot et spørgsmål, du ønsker besvaret, så kontakt os endelig. Vi er specialiserede i at oprette gulve med Uretek Metoden®, som er helt uden opgravning og meget skånsom.

Se, hvordan det foregår, når Uretek stabiliserer/løfter gulve
Se tidligere udførte projekter under “Referencer”

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion