Fyldning af hulrum

For at sikre vores færden over jorden og for at undgå sammenstyrtninger er vi nogle gange nødsaget til at fylde de hulrum under jorden, vi selv har skabt – f.eks. hulrum i form af gamle olietanke og rørledninger.

Med Uretek Hulrumsfyldning® kan vi tilbyde et alternativ til fyldning af hulrum, som er hurtig og opgravningsfri. Vi skal nemlig kun bruge få adgangshuller til det hulrum, der skal fyldes, da Uretek Hulrumsfyldning® er et let skummet materiale. 

Trykket fra Uretek Hulrumsfyldning®, sikrer at alle kroge og hjørner af hulrummet bliver fyldt op, og rækkevidden af vores metode bevirker, at vi kun skal bruge få adgangshuller – det er lig med færre gener for omgivelser i form af bl.a. opgravning og forstyrrelse af arbejdsgange.

Materialets lethed bevirker, at der kun sker en lille vægtforøgelse på jorden (mellem 50 og 80 kg pr. m3). Uretek Hulrumsfyldning®  kan anvendes til fyldning af gamle olietanke, hvor materialet sikrer sammenstyrtning og fjerner risici for eksplosion i takt med at ilt fortrænges.

Endvidere bruger vi Uretek Hulrumsfyldning® til hurtigt og effektivt at afblænde rørledninger, der ikke længere skal bruges.

Ved at bruge af Uretek Hulrumsfyldning® i forbindelse med afblænding af rørledninger minimeres risici for sammenstyrtning og for indsivning af vand. En anden fordel er, at materialets tæthed gør ledningerne ufremkommelige for rotter.

Fyldning af hulrum sikrer folks færden

Der er mange fordele ved vores metode til udfyldning af hulrum, og hos Uretek er vi stolte over at være medvirkende til at sikre folks færden ved at fylde eventuelle hulrum, så vi undgår sammenstyrtninger.
Med vores innovative videreudvikling er vi blevet et alternativ til denne udfyldning af huller, som endda gør arbejdet færdigt på ingen tid.
Hos Uretek er du garanteret høj kvalitet af det færdige resultat – og det er uanset, hvilke metoder du vælger. Har du derfor nogle uønskede hulrum, så kan du få bugt med dem ved hjælp af vores kompetente medarbejdere. Gør din og andres færden mere sikker ved at fylde hulrum.
Har du yderligere spørgsmål, som ikke er blevet besvaret, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Se også, hvordan vi med Uretek Metoden® stabiliserer veje og andre vejanlæg.
Klik dig ind og se nogle af vores udførte projekter under “Referencer”.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion