Om os

Vi er specialister i opgravningsfri, hensynsfulde og hurtige stabiliserings- og funderingsløsninger. Vi har 25 års erfaring i Danmark og på verdensplan mere end 30 års international erfaring. Derudover har vi også samarbejde med firmaer i mere end 70 lande. På verdensplan har Uretek-netværket løst mere end 100.000 opgaver, lige fra små private projekter til store industrielle projekter.

Ureteks løsninger

Uretek Metoden® er en unik stabiliserings- og løfteteknik. Uretek metoden® bruger vi til stabilisering og løft af bl.a. gulve, fundamenter og veje, der har sætningsskader. Med Uretek Metoden® kan vi uden opgravning stabilisere en bygning – hurtigt og hensynsfuldt.

ScrewFast Skruepæle® løsningen bruger vi til efterfundering/fundering og pilotering af eksisterende og nye bygninger. ScrewFast Skruepæles® store fordel er, at de kan bruges, som både tryk og trækpæle. ScrewFast Skruepæle® kan let tages op og genanvendes. Det gør dem velegnede til fundering af både blivende og midlertidige konstruktioner.

Uretek Hulrumsfyldning® er en metode og et materiale vi bruger til at udfylde uønskede hulrum, der kan ligger både over og under jordens overflade. Med Uretek Hulrumsfyldning® kan vi løse sådanne opgaver uden opgravning.

Geotekniske undersøgelser er en jordbundsundersøgelse der afklarer, hvordan jordbundsforholdene er og afdækker årsagerne til dine problemer. Derfor indleder vi gerne et projekt med en geoteknisk undersøgelse, så vi kan tilbyde dig den rigtige og bedste løsning. Har du kun behov for at få lavet en jordbundsundersøgelse, kan vi også hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen eller ring på 70 20 33 01.
Læs persondatapolitik.

Har du spørgsmål (lille)

Sektion

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion