Renovering af fuger i betongulve

Ødelagte fuger mellem sektioner af et betongulv kan give ujævnheder, som kan give problemer for f.eks. kørsel med palleløftere/trucks. Med vores metode renoverer vi hurtigt de ødelagte fuger: først skærer vi fugerne/revnerne op, og dernæst udfører vi en trinvis behandling med epoxy. Slutresultatet er fyldte, faste fuger, der binder betonsektioner sammen og sikrer større jævnhed.

Materialet

Epoxyen, som vi anvender, er en lavviskos, transparent og tokomponent væske. Den trænger dybt ind i selv fine revner og hulrum. Efter fuldstændig afhærdning udmærker epoxyen sig ved sine fremragende mekaniske styrkeegenskaber. Det er resistent over for vand, havvand og spildevand samt et utal af ludtyper, fortyndede syrer, saltopløsninger, mineralsk olie, smøre- og brændstoffer.

Processen

Først skærer vi fugerne op med en skæreskive eller andet passende redskab alt efter fugens bredde. Dernæst fjernes alle løse partikler med en støvsuger. Herefter primer vi med tynd epoxy, som fylder fine revner, og som skaber en bedre vedhæftning til efterfølgende behandling med epoxy. Til sidst fordeler vi en mørtel af epoxy og ovntørret kvartssand i fugerne, og når den ønskede højde på fugerne er opnået, trækkes overskydende materiale af med en spartel. Efter afhærdning foretager vi eventuelt en let slibning for at opnå en plan overflade.

Efter ca. seks timer er epoxyen hærdet i en sådan grad, at den er klæbefri og kan holde til en vis last. Den optimale styrke opnås efter ca. 24 timer – tiden for hærdning afhænger af den omgivende temperatur!

Årsagen til revner i betongulve

En årsag til ødelagte fuger kan være sætningsskader, forårsaget af f.eks. utilstrækkeligt komprimeret jord under betonlaget. Sådanne sætningsskader kan nemlig få betonsektioner til at vippe, hvilket ødelægger fugerne.

Vi reparerer de ødelagte fuger

Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi går altid ind til opgaverne med et friskt sind, så vi er klar til det arbejde, der står foran os. Når det kommer til at reparere fuger i betongulve, så er det ikke anderledes. Gulvet er noget af det vigtigste i en bygning, og derfor skal overfladen være i god stand.
Hos Uretek kan vi være behjælpelige med at renovere og reparere fuger i betongulve, så dit gulv altid kan stå, som var det nyt.
Har du et gulv, som godt kunne bruge en renovering, eller har du blot et spørgsmål, du ønsker besvaret, så kontakt os endelig.

Vi er specialiserede i at komme sætningsskader til livs med Uretek Metoden®, som bruges uden opgravning og med hurtigt og hensynsfuldt stabilisering/løft gulve.

Se, hvordan vi med Uretek Metoden® stabiliserer/løfter gulve.
Klik dig ind og se nogle af vores udførte projekter under “Referencer”.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion