Opretning af gulv

Synker hele eller dele af dit stuegulv? Eller har du et industrigulv, hvor nogle sektioner vipper, eller hvor dele af det synker? Når et gulv synker/vipper, er det typisk fordi, jordlag under gulvet har konsolideret sig – dvs. at jordens volumen er blevet mindre. Med Uretek Metoden® kan vi udføre stabilisering og opretning af gulv uden opgravning – hurtigt og hensynsfuldt.

Uretek Metoden® er baseret på et tokomponent materiale, der hedder Uretek GeoPlus®, som vi injicerer ned i jordlag under gulvet via rør med en diameter på 12 mm. I jorden blander Uretek GeoPlus® sig øjeblikkeligt med jorden, samtidig med at der sker en kraftig ekspansion – dermed udfyldes alle hulrum, og jorden bliver komprimeret.

Ekspansionskraften på op til 1.000 t/m2 medfører, at vi både kan stabilisere og løfte et gulv – ofte tilbage til oprindeligt niveau. Endvidere betyder ekspansionskraften i Uretek GeoPlus®, at du kan blive dine sunkne gulve kvit uden store gener.

Opretning af betongulve, trægulve og klinkegulve

I private boliger kan du og dine møbler blive i huset, mens vi retter gulvet op, og hverdagen kan fortsætte næsten som normalt. Når vi opretter betongulve i produktions- og lagerhaller kan tunge lagerreoler, maskinfundamenter og industrimaskiner også blive stående. Produktionen behøver altså ikke stoppes, og driften kan fortsætte, mens vi arbejder. Hvor andre metoder til reparation af betongulv kan kræve op til 25 dages hærdning, tillader Uretek Metoden® at gulvet belastes samme dag. Hele arbejdet udføres ofte på mindre end én arbejdsdag.

Det ligger os på sinde at udføre vores arbejde så hensynsfuldt som muligt, men vi er nødsaget til at bore huller på 14-16 mm, hvorigennem vi injicerer Uretek GeoPlus®. I forbindelse med trægulve borer vi hullerne dér, hvor det er mindst skæmmende – f.eks. under fodpaneler. Vi afslutter vores arbejde med at sætte træpropper af en matchende træsort i hullerne. Ved klinkegulve borer vi typisk huller til vores rør i fuger mellem fliserne, og huller, der er boret i gulve af beton, lukker vi med epoxy eller hurtigtørrende beton.

“Montørerne var meget omhyggelige og meget kundevenlige. Vi har store krav til dem, der skal arbejde hos os, det var montørerne meget gode til at efterleve. Så tak. “

Novo Nordisk, Hjørring

Stabilisering af synkende gulv

Hos Uretek står vi altid til rådighed, hvis dit gulv synker, og vi har gennem årene hjulpet private såvel som virksomheder med deres gulve – eksempelvis hvis dit industrigulv vipper. Opretningen af gulv behøver ikke være et besværligt projekt, og vi sørger for at løse opgaven hurtigt og grundigt med minimal gene for dig og dine omgivelser.

Er du i tvivl om, om dit gulv skal stabiliseres, så er du velkommen til at kontakte os for mere information om mulighederne og hvordan, det kan gribes an. Vi står klar til at hjælpe dig med opretningen af dit gulv.

Se eksempler på stabilisering af træ og klinkegulve >>
Se eksempler på stabilisering af industrigulve >>

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion