Opretning af gulv

Synker hele eller dele af dit stuegulv? Eller har du et industrigulv, hvor nogle sektioner vipper, eller hvor dele af det synker? Når et gulv synker/vipper, er det typisk fordi, jordlag under gulvet har konsolideret sig – dvs. at jordens volumen er blevet mindre. Med Uretek Metoden® kan vi udføre stabilisering og opretning af gulv uden opgravning – hurtigt og hensynsfuldt.

Uretek Metoden® er baseret på et tokomponent materiale, der hedder Uretek GeoPlus®, som vi injicerer ned i jordlag under gulvet via rør med en diameter på 12 mm. I jorden blander Uretek GeoPlus® sig øjeblikkeligt med jorden, samtidig med at der sker en kraftig ekspansion – dermed udfyldes alle hulrum, og jorden bliver komprimeret.

Ekspansionskraften på op til 1.000 t/m2 medfører, at vi både kan stabilisere og løfte et gulv – ofte tilbage til oprindeligt niveau. Endvidere betyder ekspansionskraften i Uretek GeoPlus®, at du kan blive dine sunkne gulve kvit uden store gener.

Opretning af betongulv i industri og beboelsesejendomme

I beboelsesejendomme kan møbler blive stående, og du kan blive boende, så hverdagen kan fortsætte næsten normalt. I produktions- og lagerhaller kan tunge lagerreoler, maskinfundamenter og industrimaskiner blive stående – stop af produktion og dermed af omsætning/indtjening er ikke nødvendig ved opretning af betongulv. Med andre metoder kræver reparation af betongulv op til 25 dages hærdning – men ved brug af Uretek Metoden® kan gulvet belastes samme dag, og arbejdet udføres oftest på mindre end én arbejdsdag.

Det ligger os på sinde at udføre vores arbejde så hensynsfuldt som muligt, men vi er nødsaget til at bore huller på 14-16 mm, hvorigennem vi injicerer Uretek GeoPlus®.

I forbindelse med trægulve borer vi hullerne steder, der virker mindst skæmmende – f.eks. under fodpaneler. Vi afslutter vores arbejde med at sætte træpropper af en matchende træsort i hullerne. Ved klinkegulve borer vi typisk huller til vores rør i fuger mellem fliserne, og huller, der er boret i gulve af beton, lukker vi med epoxy eller hurtigtørrende beton.

“Montørerne var meget omhyggelige og meget kundevenlige Vi har store krav, til dem der skal arbejde hos os, det var montørerne meget gode til at efterleve. Så tak. “

Novo Nordisk, Hjørring

Stabilisering af gulv

Hos Uretek ved vi, hvor vigtig en del af bygningen gulvet er. Derfor står vi også altid til rådighed, hvis dit gulv synker, og vi har gennem årene hjulpet private såvel som virksomheder med deres gulv – eksempelvis hvis dit industrigulv vipper. Opretningen af gulvet kan være en stor hjælp, og vi står klar til at yde denne hjælp.
Vores metoder er med til at stabilisere dit gulv og dermed skabe større tryghed for dig at bevæge dig rundt på. Samtidig er du med vores metoder garanteret, at dit liv ikke sættes på pause, men kan i stedet fortsætte hverdagen som normalt.
Er du i tvivl om, hvilke af vores metoder der er bedst egnet til dig, så er du velkommen til at kontakte os for mere information om vores virksomhed, vores metoder eller vores arbejdsproces. Vi står klar til at hjælpe dig med opretningen af dit gulv.

Se referencer fra nogle af de opgaver hvor vi har stabiliseret træ og klinkegulve.
Se referencer fra nogle af de opgaver hvor vi har stabiliseret industrigulve.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder – eller ring på tlf. 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion