Uretek stabiliserede 35 meter randfundament for Ansgarstiftelsen – Katolsk Bispekontor

Bygherre:Ansgarstiftelsen – Biskoppens Kontor
Rådgiver: Ingeniør. C. Molte Jakobsen
Stabiliseret meter:34,5 meter
Dybde for stabilisering:2,25 meter under terræn
Entrepriseform: Fagentreprise

Uretek har stabiliseret 35 meter randfundament for Ansgarstiftelsen – Katolsk Bispekontor. Uretek blev valgt på grund af den skånsomme løsning, så Karateskolen kunne forsætte uændret under arbejdet.

Bygningen, som er udlejet til Randers Karateskole, havde nogle kraftige sætningsrevner. Uretek blev valgt til at løse opgaven på grund af den skånsomme løsning med Uretek Metoden, hvor materialet GeoPlus injiceres ned i jorden og stabiliserer og øger jordens bæreevne.

Rådgivende Ingeniør F.R.I. C. Molte Jakobsen havde over en længere periode observeret, hvordan skaderne udviklede sig. Uretek startede derfor projektet med en geoteknisk undersøgelse til at bestemme skadens omfang. Undersøgelsen viste, at bygningsdelen uden kælder stod på ca. 1,5 meter fyld bestående af muld og sand, og det var årsagen til sætningsskaderne.

Allerede 1 måned efter at tilbuddet var udfærdiget var arbejdet udført og fundamentet stabilt. Uretek havde stabiliseret fundamentet under bygningsdelen med Uretek Metoden og sikrede dermed fundamentet mod fremtidige skader. Arbejdet blev udført hurtig og uden gener for skolen eller trafikken omkring bygningen. Forinden var de fornødne tilladelser til projektet, dvs. ledningsoplysninger, gravetilladelse, P- tilladelse med relevant skilte og afspærringsplan blevet indhentet.

Se mere om stabilisering af fundament her.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion