Løft af køkkengulv i Hedensted

Bygherre:Privat
Stabiliseret:6 m2 gulvkonstruktion
Stabiliseret dybde:1,8 meter under gulvkonstruktion
Entrepriseform:Fagentreprise

Da gulvet over en afblændet og opfyldt kartoffelkælder i en længere årrække havde sat sig, blev det besluttet at udfylde og stabilisere fyldlaget med Uretek Metoden®.

I køkkenet var der tydelige tegn på sætninger, da køkkenbordpladen havde sluppet skurelisten og soklen på køkkenelementerne havde sluppet gulvet.

Den opfyldte kartoffelkælder under køkkengulvet var fyldt med brokker og øverst komprimeret grus. Små vibrationer, fra den daglige gang i huset, havde fået gruset til at synke ned imellem brokkerne og skabt en sætning i gulvet på ca. 25 mm.

For at skåne trægulvet i køkkenet blev det besluttet, at stabiliseringen af fyldet i kartoffelkælderen skulle ske udefra gennem soklen. Ved stabiliseringen blev gulvet løftet tilbage til det oprindelige niveau og alle tidligere tegn på sætninger i køkkengulvet forsvandt.

Stabiliseringen tog ca. 3 timer. Da arbejdet blev foretaget udefra gennem soklen, var der ingen synlige spor efter indgrebet, efter fire herregårdssten var blevet lagt tilbage på plads.

Se mere om stabilisering af gulv her.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion