Stabilisering af gulvet i restaurant i København

Bygherre: Cafe Wilder
Bygherrerådgiver: Promana
Geotekniker: Geosyd A/S
Entrepriseform: Fagentreprise
Stabiliseret: 90 kvadratmeter terrændæk

Uretek stabiliserede hurtigt og uden gener for gæster og restaurant 90 kvadratmeter gulv i restauranten Cafe Wilder i København.

Årsagen til sætningerne var at terrændækket var anlagt på Københavnerfyld (sand, ler og muld, lettere gytjepræget i nedre zone). Fyldet var blevet forstyrret af defekt vandinstallation under terrændækket, og sætningen havde derved over en relativ kort periode udartet sig til en størrelse af ca. 15 cm centralt i lokalet.

Bygherre og bygherrerådgiver besluttede sig for at Uretek skulle løfte opgaven, ved at injicerer i de øvre lag af fyldet. Det blev vedtaget at processen med løft og renovering af overfladebelægning skulle løbe af staben over en uge hvor forretningen holdt lukket. Dette for at minimere tab af indtjening ved at holde lukket i længere periode. ( over 50 ansatte i service branchen)

Uretek udførte jobbet over 2 dage. Resultatet af stabiliseringsarbejdet, hvor vi løftede terrændækket tilbage til oprindelig plan (et løft på ca. 15 cm) gjorde at efterfølgende overfladebehandlinger kunne udføres enkelt og hurtigt. Cafe Wilders kunne efter kort lukketid, igen åbne dørene til glæde for både gæster og medarbejdere.

Se mere om stabilisering og opretning af gulv her.

 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion