McDonald’s i Svendborg fik McCafé på skruepæle

Bygherre:McDonald's Svendborg
Bygherrerådgiver:DetailConsult
Metode:24 stk. Screwfast Skruepæle®
Hovedentreprenør:C. Thaysen Byg
Rådgiver:Viggo Madsen
Geoteknisk firma:DMR
Konstruktionsklasse:KK2
Entrepriseform:Fagentreprise

Da McDonald’s i Svendborg stod over for at skulle etablere et helt nyt McCafé baristaområde ved deres restaurant, var det rådgivningsfirmaet DetailConsult der fik ansvaret for projektledelsen. Med behov for flere siddepladser, var der tale om en tilbygning på 40 kvadratmeter i konstruktionsklassen KK2.

Hos DetailConsult var kunde- og projektchef Egede Dalby Christensen ikke i tvivl, da der skulle findes en underleverandør til funderingsopgaven:

“DetailConsult samler på gode samarbejdspartnere, og vi valgte Uretek, fordi de har et godt ry. De var gode til at være løsningsorienterede i samarbejde med entreprenøren og ingeniøren,” siger Egede Dalby Christensen.

Egede Dalby Christensen - DetailConsult

Egede Dalby Christensen, DetailConsult

Fordelene ved ScrewFast Skruepæle® er mange, og i dette tilfælde gav det særligt god mening at benytte den skånsomme metode. Restauranten holdt endda åbent for kunder under udførelsen.

“Hvis der skal laves tilbygning til en restaurant eller virksomhed, som er i drift, skal man selvsagt gå forsigtigt til værks. Når vi installerer skruepælene er det helt vibrationsfrit, og det er afgørende i et projekt som det her, så der ikke sker skade eller forstyrrelser på de eksisterende bygninger – og det skal naturligvis også være sikkert for personerne i bygningen,” siger Jesper Storm, ingeniør og projektleder hos Uretek.

Det tog Uretek to dage at installere skruepælene med syv meter ned til bæredygtige lag. Uretek funderede tilbygningen på i alt 24 ScrewFast Skruepæle®, og derefter kunne hovedentreprenøren støbe fundamentsbjælker og selvbærende terrændæk. Egede Dalby Christensen glæder sig over den smidige opgaveløsning:

“Vi er kommet fint i mål, og der har ikke været nogen forstyrrelser. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at bruge Uretek”.

Har du brug for fundering til din tilbygning?
>> Spørg om etablering af fundament >> 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion