Lucy og Eigil fik styr på sætningsskade helt uden opgravning

Bygherre:Privat
Geoteknisk firma:GeoSyd
Entrepriseform:Fagentreprise
Metode:Uretek Geoplus®
Stabiliserede meter:2,5+5 meter

I Kerteminde bor Lucy Bergström og Eigil Nikolajsen med udsigt over de bølgende marker i et hus fra 1918. Huset blev i sin tid bygget på et fundament af kampesten, men efterhånden var soklen og murværket på ejendommens sydvestvendte hjørne præget af mange revner.

Lucy og Eigil besluttede sig for at gøre noget ved skaderne, og havde i den forbindelse kontakt til flere forskellige murere. Ingen af dem kunne tilbyde at løse opgaven, og de vurderede enstemmigt at skaden krævede en egentlig stabilisering af fundamentet.

En god anbefaling

Da en murermester efterfølgende henviste til Uretek som den rette specialist, fik Lucy og Eigil en god dialog med Ureteks projektleder om mulighederne. Efter analyse af de geotekniske undersøgelser, blev aftalen at efterfundere det over 100 år gamle hus ved hjælp af den skånsomme Uretek-metode. Herved kunne ejendommen stabiliseres helt uden opgravning.

På dagen for udførelsen ankom Ureteks montører som aftalt om morgenen, og udstyret var hurtigt sat op. Montørerne installerede først de tynde injektionsrør ind under det ramte hjørne af fundamentet og registrerede nøgternt de forskellige niveauer. Herefter kunne Uretek-massen injiceres gennem rørene.

Ikke noget bøvl

Lucy og Eigil var hjemme mens arbejdet stod på, og de var begge i stand til at varetage deres gøremål som normalt. Og der var også god tid til at få en snak med montørerne:

“Det var meget spændende at høre om den kemiske proces fra montørerne. Det er vildt, at den kombination af kemikalier kan løfte et hus!”, siger Lucy Bergström.

Montørernes arbejde var udført på få timer, og Eigil Nicolajsen bemærker efterfølgende selv, hvordan stabiliseringen har lukket en af revnerne omkring sætningsskaden. Men montørerne tog ikke hjem, før de havde sørget for, at området var pænt og ryddeligt, som da de kom. Det er ét af Ureteks principper for god kundeservice. Ved den efterfølgende evaluering af arbejdet er tilfredsheden da også til at få øje på:

“Uretek er det bedste og eneste firma til jobbet.” siger Lucy, efter Uretek har været på besøg. Om sin oplevelse med Uretek tilføjer Eigil ganske kortfattet: “En effektiv og sagkyndig løsning på problemet!”.

Vil du også have styr på din sætningsskade? Læs mere om udbedring af sætningsskader

 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen – eller ring på 70 20 33 01. Vi er landsdækkende.
Læs vores persondatapolitik

Har du spørgsmål

Sektion