Samarbejdspartnere

Nedenfor har vi skitseret hvem, der er vores tætteste samarbejdspartnere.

Geosyd

Med næsten 30 års erfaring har Geosyd stor faglig ekspertise med jordbundsforhold lige fra Esbjerg til Rønne og fra Skagen ned over grænsen til Tyskland.

Vores markedsgrundlag spænder bredt fra rådgivende ingeniører, arkitekter, entreprenører og bygmestre til typehusfirmaer, offentlige myndigheder og private bygherrer. Geosyd ydede i 2007 rådgivning ved over 2100 sager.

ScrewFast Foundation Ltd.

ScrewFast Foundation Ltd. er vores engelske samarbejdspartner. Vi samarbejder primært i forhold til fundering med skruepæle, og i den sammenhæng nyder vi godt af deres mange års erfaring. En skruepæl er kort fortalt en stålpæl, hvorpå der er monteret skrueplader (helixplader).

Med skruepæle undgår man skadelige vibrationer for omkringliggende bygninger, og fundamenter kan etableres på svært tilgængelige områder (f.eks. skåninger og vådområder). Både stabilisering og fundering med skruepæle medfører et minimalt omfang af opgravning og reetablering.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Uretek? Så udfyld formularen herunder – eller ring på tlf. 70 20 33 01


Please leave this field empty.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder - eller ring på tlf. 70 20 33 01

Please leave this field empty.